Glimt fra oktober

Oktober er en af mine favoritmåneder. Bladene falder af træerne, og tiden er endelig kommet til at pakke sig ind i strik og lag-på-lag, og det er jo herligt, når man som jeg elsker efterårsgarderoben! Det er sådan en herlig tid, hvor man stadig kan holde ud, lidt endnu, at gå uden vanter, men stadig pakke sig lidt ind. Men oktober er også for mig lig med en masse fødselsdage! Udover min og min brors fødselsdag, har min søster nemlig også fødselsdag og en masse veninder. Så den står cirka på fødselsdagsfest hver weekend, og jeg elsker fødselsdage, så det er jo bare awesome! Derfor kommer dette her indlæg også til at prydes med en del fødselsdagsbilleder, men også lidt andre glimt fra oktober. Jeg tænkte nemlig det kunne være hyggeligt, med sådan en lille opsamling af nogle begivenheder og hyggelige moments fra måneden eller ugen der lige har været!

OktoberUendelig mange fine græskar!

OktoberEn herlig og overdådig brunch, jeg og en veninde fik bakset sammen i efterårsferien. Lidt utraditionel måske, men det  blev lidt- “tøm ud i fryser og køleskabet” efter flere dage med gæster. Not bad at all!

OktoberLige en spejlselfie. Selvom den ikke kommer til sin ret, har jeg nemlig min nye efterårs-vinterjakke på!

OktoberLige et hyggeligt billede fra en hyggelig søndag, hvor vi fejrede jeg og min bror med en af favoritterne! Nemlig med verdens bedste pizza!

OktoberJep, jeg fik en flamingo i glas i fødselsdagsgave! Er den ikke bare cute? 😀

OktoberMin all-time yndlings morgenmad!

OktoberLeftovers fra min fødselsdagsfest!

 

OktoberEfterårsfarver i Riis Skov og et kig til kranerne på havnen.

OktoberEt post-fødselsdagsfest-billede fra min vindueskarm.

OktoberOgså et billede fra vores fødselsdagsfejring i Odder. Her indvier vi en af mine fødselsdagsgaver!

Fra min fødselsdagsfest i Vestergade!

OktoberJa, jeg blev altså godt nok 23 og ikke 32 år, haha!

OktoberMasser af dark & stormy til velkomstdrinks, yes!

OktoberFine fødselsdagsgaver

OktoberJeg og min veninde, som også underviser ved Timm Vladimirs Køkken testede “Skandinavisk Gourmet”-kurset. Og der blev eksperimenteret med høbagte beder!

OktoberOg røgpistolen skulle i brug, til hørøget smør! Jeg har da vist nok det sjoveste job i hele verdenen!

OktoberEndnu en Italiensk herlighed. Hjemmelavet ravioli og en fennikelsalat til. Mums.

Food Maker Faire 3. & 4. oktober

Food Maker Faire 3. & 4. oktober

Nu er det igen tid til en food workshop! I går afviklede vi DR K Kogeskolen på Central Food Market i Aarhus, og det var skide skægt! Vi fik kokkereret og inspireret en masse århusianere til at blandt andet at tilberede knoldselleriet på en ny måde! Senere på året kommer de tre udsendelser, hvor I muligvis kommer til at se, hvordan det tog sig ud igår. Og ellers vil der på et tidspunkt bliver udgivet en kogebog med de opskrifter vi har udviklet i løbet af weekenden. Men mere om det senere. Tak til dem der kiggede forbi igår, det var sgu hyggeligt! Men men men, nu har vi kun lige taget hul på en ny uge, og jeg har allerede endnu et kursus i ærmet. For på onsdag afholder jeg nemlig en vietnamesisk workshop, hvor jeg vil guide et hold i gennem to af mine yndlings vietnamesiske retter, og jeg kan godt afsløre, at den ene vil blive noget i retningen af DENNE HER.. Holdet er desværre (for jeres vedkommende;-) ) allerede fuldt booket, men der er stadig en masse andre workshops man kan melde sig på på de to dage, som festivalen tager sig ud. Derudover vil der også være en masse andre sjove indslag og aktiviteter. Food Maker Faire er for alle unge mellem 16 og 28 år og foregår på centralværkstedet på tirsdag og onsdag d. 4. og 5. oktober.

I kan tjekke det ud på facebook HER, hvor I også kan få overblik over de forskellige workshops og aktiviteter. Men ellers kan I også se et udpluk af aktiviteterne herunder. Jeg håber vi ses!

Food Maker

Food Maker