DR K Kogeskole på Central Food Market

Kom med til mini lynkurser med DR K Kogeskole

På søndag d. 1. oktober kan du komme og være med til mini-lynkurser med DR K Kogeskole. Og hvad er DR K Kogeskole tænker du nok? “Kogeskolen” er en kort programrække, som DR K står bag, der handler om kulturmødet mellem etniske danskere og ikke-etniske danskere. Omdrejningspunktet er madlavning og konceptet går så ud på at vi i miksede hold skal udvikle nye retter med grønsager. Projektet kommer til at foregå i tre danske byer og jeg skal så deltage i optagelserne i Aarhus, sammen med nogle stykker af  mine Food Maker-venner. Food Maker er den projektorganisation jeg er frivillig i:-)

Men men men, der hvor du kommer ind i billedet er på søndag! For hvis du har lyst kan du komme og være med når vi afholder minikurser på Central Food Market i Aarhus. I løbet af weekenden eksperimenterer og udvikler vi nemlig de her nye retter med grønsager, og det er så dem vi afholder små minikurser i. DRK vil optage under lynkurserne om søndagen, så du skal være foreberedt på at blive filmet. Kurserne varer ca. 1 time og der er et begrænset antal pladser, så det er med at være i god tid 😉 Du kan finde mere info om arrangementet  LIGE HER! Jeg håber vi ses!

Én kommentar til “DR K Kogeskole på Central Food Market”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *