Gratis levering i Danmark for ordrer over 449 kr.

Fortrydelsesret og returnering


Fortrydelsesret 
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på www.lauratamsb.dk, med mindre andet er aftalt eller fremgår af ordren. Ved køb af varer der er specielt fremstillet til dig - f.eks. specialfarver eller specialmål - bortfalder fortrydelsesretten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter leveringen og fra fortrydelsen skal varen være os i hænde senest 14 dage efter. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager hele ordren. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved ikke at hente/tage imod den. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@taisho.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at fortryde dit køb skal du sende en mail til lauratamsb@gmail.com. Hvor du oplyser navn, ordrenummer, og hvilke varer du ønsker at returnere. 

Returneringsomkostninger afholdes af køber. Dette beløb fratrækkes det samlede returbeløb. 

Returvarer skal sendes som sporbar pakke til:

Laura Tams Bondgård
Solvangsalle 20
8700 Horsens 
Tlf.: (+45) 26 16 38 76
lauratamsb@gmail.com

Varens stand ved returnering   
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan besigtige varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Plakater skal returneres i original emballage: rullet i silkepapir og sendt i paprør med papomslag. Undlades original emballage udløses der et håndteringsgebyr fra PostNord på kr. 50,-, som fratrækkes det samlede returbeløb. 
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er op til Laura Tams B at vurdere varens stand. 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
 
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
 
Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Her anses max. 1 måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. 

Ved reklamationer vil Laura Tams B dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering og reklamationer kontaktes virksomheden: 
 

Laura Tams Bondgård

Solvangsalle 20
8700 Horsens
Tlf.: (+45) 26 16 38 76
lauratamsb@gmail.com

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.  

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
 
Vi refunderer ordrebeløbet fratrukket eventuelle leveringsomkostninger - altså kun selve produktets værdi - senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returnering. 
 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Er dette ikke muligt kan et tilgodebevis udstedes. Der tilbageføres ikke til andre kort.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.