Gratis levering i Danmark for ordrer over 449 kr.

Om


Om Laura

Jeg hedder Laura, og det er mig der har tegnet de forskellige plakater, som du kan købe her i webshoppen. Alle illustrationer er prints af mine håndtegnede akvareltegniner. 

Jeg er uddannet multimediedesigner og blev færdiguddannet professionsbachelor i Innovation & entrepreneurship i marts 2020, lige som coronaepidemien og nedlukningen af Danmark peakede og fremtidsudsigterne så allermest uforudsigelige ud. Det var og er en mærkelig tid og med al den "ekstra" tid jeg blev foræret, blev jeg inspireret på Instagram til at genoptage en gammel hobby, nemlig at tegne og male akvarel. Efterfølgende blev jeg blev mildt sagt overvældet over folks interesse for mine kreationer, og det er derfor jeg har etableret denne webshop!  

Inspiration til motiverne er især minder fra mine rejser til Asien, Marokko og Tyrkiet, men også fra min hverdag i Aarhus, hvor jeg har boet de sidste syv år. 

Om printene

 • Plakaterne bliver trykt på 210 grams kvalitetspapir med et mat finish. 
 • Alle prints bliver printet med en 12-farve printer, som sikrer at de mange farvenuancer, der kendetegner akvarelstilen, står ligeså skarpt når plakaterne kommer op i et stort format. 
 • Alle plakater bliver produceret i Danmark og bliver først trykt efter bestilling for at undgå overproduktion og for at sætte så CO2 neutralt et aftryk, som muligt.

   Om levering 

  • For at opnå den bedste kvalitet, skal plakaterne ligge til tørre i 24 timer efter de er blevet printet, før de kan afsendes. Forventet leveringstid er derfor 2-4 dage på alle plakater. 
  • Plakaterne bliver leveret med GLS eller Postnord til din nærmeste pakkeboks 

   

  Har du brug for mere info, feedback eller ønsker til formater eller farver kan jeg kontaktes her lauratamsb@gmail.com